Kuka minä olen?

Olen vaimo, äiti, koiran sekä kahden kanin omistaja ja helsinkiläisen Kallion seurakunnan diakoniapappi Pauliina Lindfors. Työni  Kallion seurakunnassa on monipuolista seurakuntatyötä, muun muassa kriisissä olevien parien kanssa työskentelyä.

Näiltä sivuilta löydät tietoa siitä osasta seurakuntatyötäni, joka liittyy parisuhteen ja perheen tukemiseen. Blogissani kirjoitan omasta näkökulmastani samaan aihepiiriin liittyvistä asioista. Jos sinuakin kiinnostavat nämä aiheet, olet tullut oikeaan paikkaan! 

Koulutustaustani ja työ Kallion seurakunnassa

Koulutukseltani olen teologian maisteri ja olen toiminut seurakuntapastorina vuodesta 2001 alkaen.  Helsinkiin tulin papiksi vuonna 2002, ensin Alppilan seurakuntaan ja seurakuntien yhdistyttyä olen ollut Kallion seurakunnan pappi. 

Opintojeni jälkeen olen suorittanut muun muassa psykologian perusopinnot ja käynyt Solmuja parisuhteessa -neuvoja ja -ryhmänohjaajakoulutuksen. Olen myös suorittanut Toimiva vuorovaikutus- ja Toimiva perhe- ohjaajakoulutukset. 

 

Miten voin auttaa sinua?

Riippumatta elämänkatsomuksestasi, parisuhteestasi tai perhemuodostasi, voit ottaa minuun yhteyttä, jos tarvitset tukea tai haluat vaihtaa kanssani ajatuksia. 

Kaikissa tilanteissa luottamuksellinen keskustelu on mahdollisuus. Parisuhteen ja perheen erilaisiin tilanteisiin on myös tarjolla eri tavoin painotettuja apuja.

Tässä on kolme vaihtoehtoa:

icon01-free-img

Solmuja parisuhteessa- parineuvonta

Tämä työskentely sopii kriisissä oleville pareille. Tapaamissa ovat paikalla vain pariskunta ja neuvoja.

icon02-free-img

Toimiva perhe-kurssi

Tunne- ja vuorovaikutuskurssi aikuisille, jotka ovat lasten tai nuorten vanhempia, isovanhempia, kummeja tai muita läheisiä.

life-coach-flower-logo

Toimiva vuorovaikutus-kurssi

Tunne- ja vuorovaikutuskurssi aikuisille sujuvoittamaan kanssakäyntiä niin perheen, työn kuin harrastusten parissa.