Parisuhde ja perhe- joulukalenteri luukku 24

Jouluaatto

Hyvää joulua!

Vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen ja sen vuoksi myös tämän vuoden joulu tulee jäämään erityisen hyvin jokaisen meidän mieleemme. Toivottavasti teidän perheessä on tänään hyvä joulumieli. 

Yksi joulumieltä kohottava asia voi olla se, kun annat kumppanillesi kirjeen, jonka kirjoitit hänelle Luukussa 13 .(Voit myös avata lahjan, jonka ostit itsellesi Luukussa 18. Ellet avannut sitä jo aiemmin.)

Päivän varsinainen tehtävä on kuitenkin seuraava:

Oletko koskaan pelannut peliä, jossa ei voi sanoa ei, vaan kaikkeen vastataan kyllä ja toisen esittämää ideaa kehitellään vielä eteenpäin? Yritä tänään toimia samoin kumppanisi kanssa, jos se suinkin on mahdollista. Yritä suhtautua myötämielisesti kaikkeen, mitä kumppanisi puhuu.  Yritä löytää niistä puoli, joka innostaa sinua.

Jos se tapahtuu kuin huomaamatta, voit onnitella itseäsi ja kumppaniasi omassa mielessäsi. Positiivinen suhtautuminen ja toisen ideoista ja olemisesta kiinnostunut vire on parisuhdetta koossa pitävä voima.

Muuten, jos perinteisiinne on kuulunut joulukirkko, tänä jouluna kirkkoon ei pääse paikalle koronan vuoksi.  Löydät kuitenkin netin kautta monia eri joulukirkkoja ja jouluun liittyviä tilaisuuksia. Osa on myös suorana striimattuja. Suosittelen!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *