Rakkauskalenteri parisuhdejaperhe

ARVONTA ja arvio Rakkauskalenterista

Rakkauskalenteri ja blogiarvonta

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Sain arvioitavaksi kaupallisena yhteistyönä Love365:n Rakkauskalenterin. Minulla on myös mahdollisuus arpoa täällä blogissa yksi kalenteri. Sinäkin voit osallistua arvontaan!

Tästä linkistä voit käydä katsomassa mikä Rakkauskalenteri on. Sieltä löytyy myös muun muassa linkki Hesarin juttuun vuodelta 2016, jossa kerrotaan niin Love365-sivuston, kuin kalenterin taustoista.

Mikä Rakkauskalenteri on?

Adventtikalenterin luukkujen avaaminen on hauskaa, etenkin kun tarjolla on eri valmistajien kosmetiikkakalentereita. Rakkauskalenteri ei ole kuitenkaan adventtikalenteri, vaikka sen idea on samaan tapaan avattavat luukut. Siinä missä kosmetiikkakalenterin luukku on kiva piristys päivän alkuun, Rakkauskalenterin luukut kannattaa avata silloin kun on oikeasti aikaa keskittyä sieltä löytyvään tehtävään.

Tämä kalenteri ei ole rakkaushömppää, vaan sisältää 12 luukkua tehtäviä, joiden kautta parisuhteesta voi tulla entistä läheisempi. Näissä tehtävissä pääsee oikeasti pohtimaan omia ajatuksiaan yhteisestä historiasta, tästä päivästä ja tulevaisuudesta ja vastaavasti kuulemaan ja lukemaan kumppanin ajatuksia. Kalenteri tehtävineen on niin asiallinen, että sen voisi antaa vaikka äiti lahjaksi omalle tyttärelleen ja tämän kumppanille.

Kalenterin kääntöpuolella mainitaan, että vuoden jokaista kuukautta varten on yksi luukku. Toki ne voi avata myös erilaisella tahdilla ja ainakin minusta spontaani tahti tuntuisi parhaalta.

Me olemme availleet vasta muutamia kalenterin luukkuja, mutta tätä arviota varten kurkistelin jo hieman tulevia tehtäviä. En joutunut availemaan luukkuja, vaan kalenterin takana on vihkonen, jossa on omat tehtäväsivut kymmenelle luukulle. Tällä perusteella pidän kalenteria hyvänä, sillä se vaikuttaa ajatuksella laaditulta.

Kun käyttää aikaa kysymysten läpikäyntiin ja kirjoittaa vastaukset ylös, voi tulla monenlaisia oivalluksia. Kun saa tietää oman kumppanin syvempiä ajatuksia, hänet oppii tuntemaan entistä paremmin. Tässä voi olla hyvänä apuna Rakkaukalenteri. Löydät myös sivuiltani Rakastavaisten ystäväkirjan, jonka avulla on myös mahdollista syventää parisuhteen tunneyhteyttä. Käy katsomassa täältä: Rakastavaisten ystäväkirja

Milloin Rakkaukalenteria ei kannata käyttää

On tilanteita, joihin Rakkauskalenteri ei mielestäni sovi. Sellaisia ovat ainakin seuraavat:

  • Jos parisuhteessa on meneillään kriisi tai tulehtunut tilanne, kannattaa hakeutua pariterapeutin luo. Arvostan sitä, että myös Love365:n Rakkauspuodin sivuilla tämä on mainittu.
  • Jos elämä on perusarkea, mutta jokainen hieman syvempi keskustelu johtaa nälvimiseen tai riitaan. Silloin on myös suositeltavaa hakeutua ammattilaisen juttusille yhdessä.
  • Jos toinen kumppaneista ei ole lainkaan innostunut pohtimaan ja jakamaan tuntemuksiaan.
  • Jos kumppanit tekevät tehtävät eri vakavuusasteella. Siis jos toinen paneutuu tehtäviin ja toinen tekee ne vain pinnallisella tasolla.
  • Missään tilanteessa, jossa on kiire ja ajatukset ovat muissa asioissa, kuten aamulla tai kun lapset pitää hakea päiväkodista 15 minuutin kuluttua.
  • Liian tiheällä aikataululla, kuten esimerkiksi 12 peräkkäisenä päivänä.
  • Liian hitaalla aikataululla, jotta ei ole vaarana että luukkujen avaaminen alkaa vähitellen unohtua.

Rakkauskalenterin arvonta 19.7 asti

Osallistu arvontaan! Voit käyttää kalenteria itse, tai antaa sen lahjaksi. Päätä itse.

Arvonta kestää näin heinäkuun loma-aikaan kaksi viikkoa sunnuntaihin 19.7 asti. Voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti ja tieto tulee myös Parisuhde ja perhe sivuille heti seuraavana päivänä maanantaina.

Voit osallistua arvontaan sivuillani laittamalla viestin kommenttikenttään. Jos et tahdo sähköpostiosoitettasi kaikille näkyviin kommenttikenttään, voit laittaa sen minulle sähköpostiin, jotka tuhoan arvonnan päätyttyä. Voittajan yhteystiedot menevät minulta vain Love365:n väelle. Postikulujen vuoksi arvontaan voi osallistua vain, jos osoite on Suomessa.

Onnea arvontaan!

11 ajatusta aiheesta “ARVONTA ja arvio Rakkauskalenterista”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *